Agenda

El dia 27 de maig, a les 19.30 h , obrirem les portes de Sant Miquel del Pla per acollir el concert del cor Cambra Femení Scherzo, íntegrament a benefici de La Muntanyeta.
Organitza: Fundació La Muntanyeta
➡ Venda d’entrades: http://www.entrapolis.com

El proper 4 de juny, celebrarem la Diada de la Germandat, així com l’Assemblea general de socis.

L’horari previst serà el següent:
– 9.00 h. Al cementiri de la ciutat: Ofrena floral al mausoleu del nostre fundador Sr. Ramon Salas i Ricomà.
– 10.00h (en 1era convocatòria) i a les 10.30h (en 2na convocatòria), a l’església de Sant Miquel del Pla: Assemblea general de socis de la RGJN. Després es farà un sentit homenatge a la germana Mª del Carme Fortuny Grau per la seva fidelitat a la Germandat.
– Posteriorment, petit refrigeri de germanor.

Aprofitem per animar a tots als germans i germanes a participar en la diada i l’assemblea de la nostra Germandat.
Tots tenim molt a dir i molt a compartir! US HI ESPEREM!

Entre els cursos que ofereixen, Royal Escola de Formacio prepara el seu alumnat per esdevenir instructors de ioga i dins de les seves activitats han programat per al mes de juny dues sessions especials que imparti-ran reconeguts professionals del sector a l’esglesia de Sant Miquel del Pla. 

 Dimarts, 6 de juny: Experie ncia amb Bol Tibeta . Els Bols Tibetans s’han utilitzat durant segles com una eina per a la meditacio i la rela-xacio . 

• Horari: de 18.00 a 20.15 h 

• Lloc: esglesia de Sant Miquel del Pla

• A carrec de Bruna Pons, instructora de ioga especialista en l’u s de bols tibetans per a la relaxacio mental i la meditacio . 

 Divendres, 30 de juny: concert de Manu Om A traves de l’eina del cant i la meditacio , la sessio busca mostrar l’alumnat recursos per connectar amb la nostra respiracio , meditar i concentrar-nos en l’aquï i l’ara. 

• Horari: de 20.00 a 22.00 h (aprox.) 

• Lloc: esgle sia de Sant Miquel del Pla (plaça de Sant Miquel 

El dia 11 de juny, a les 18 h, SOLEMNE PONTIFICAL a la CATEDRAL presidit per l’Excm. i Rvdm. Dr. Joan Planelles i Barnosells i benedicció de la ciutat amb el Santíssim Sagrament.

Posteriorment, Processó de Corpus