La Reial Germandat de Jesús Natzarè renova la seva junta directiva per als propers 4 anys, amb Ferran Torner al capdavant

Ha estat el primer cop que s’ha executat el procediment d’acord amb el nou reglament electoral aprovat durant l’Assemblea General de socis i sòcies de l’any 2020

El passat diumenge 27 de juny es va celebrar l’Assemblea General de socis i sòcies de la Reial Germandat de Jesús Natzarè (RGJN) a l’església de Sant Miquel del Pla. Durant la trobada, els prop de 50 assistents van confirmar la candidatura presentada per Ferran Torner, fins ara vicepresident de l’entitat, única candidatura presentada. Fou la primera vegada que es posava en marxa el nou reglament electoral aprovat en l’anterior assemblea anual, i el primer cop que es conformava una junta electoral per la renovació de càrrecs que, en aquesta ocasió, va estar formada pels socis: Paloma Sans Saez, Carles San Emeterio Pallarés, Joan Anton Martí Bertran i Marta Arroyo Pons (aquesta última, com a secretària de la junta sortint, amb veu però sense vot). Per això, es va aprofitar l’ocasió per lliurar un petit detall als membres de la junta electoral com a record d’aquest moment històric per a l’entitat.

Junta electoral. Foto: Arxiu Reial Germandat de Jesús Natzarè

Presidia l’acte el, fins ara, president de la RGJN, Jaume Sáez, que va aprofitar per agrair la tasca realitzada en els últims quatre anys pels membres de la junta, dos dels quals marcats per la crisi sanitària, fent, malgrat tot, un important exercici de renovació i impuls dels actes de la Germandat, especialment pel que fa a la presentació de l’opuscle, posant al dia l’administració de l’entitat i preparant el camí per a la necessària rehabilitació de la teulada de l’església de Sant Miquel del Pla. En aquest sentit, Sáez també va animar la nova junta a seguir impulsant la cultura obrint les portes del temple natzarè a diferents entitats i associacions que el converteixin en referent cultural i escenari d’excepció de manifestacions artístiques ben variades (fotografia, cant coral, dansa, etc.) com s’ha anat fent en els últims anys.

El nou president, Ferran Torner, va acollir amb gratitud les paraules de Sáez, va reconèixer de nou l’estela marcada per la junta sortint convençut que,  tant els nous membres com els que repeteixen en aquesta nova etapa, són conscients que recullen el testimoni d’un equip de persones compromès amb el canvi i que ha obert noves oportunitats per a dinamitzar la Germandat i la Setmana Santa de Tarragona. Els membres que formaran part de la nova junta directiva de la RGJN són:

Ferran Torner Solé (President), Adolf Quetcuti Ferrer (Vicepresident), Alejandro Penalba Sánchez (Secretari), Jordi Josep Barba Soliano (Tresorer), Carles Llorach Rius (Vicesecretari), Ricard Tatay Ribes (Vicetresorer), Blanca Serres Marco (Vocal d’activitats), Andreu Muñoz Virgili (Vocal de patrimoni), Joan Hernández León (Vocal de portants), Josep Maria Sans Magarolas (Vocal de banda), Maria Quetcuti Ferrer (Vocal de comunicacions), Marina Llorach Salvadó (Vocal de xarxes socials), Antoni Cacho Pallarès (Vocal de manteniment), Roser Lambea Mor (Vocal de la secció de Maries), Roger Tatay Rovirosa (Vocal d’aspirants), Jordi Figueras Ximenis (Vocal primer).

Junta directiva. Foto: Arxiu Reial Germandat de Jesús Natzarè

L’acte va comptar amb la presència de l’arquitecte del buffet Milà, Joan Enric Bladé Nuñez, que va explicar als presents els detalls de l’anàlisi realitzat sobre la teulada de Sant Miquel i les properes passes a donar en aquest sentit. Durant l’Assemblea es va fer també revisió dels comptes, es va aprovar el pressupost per l’any 2021, i es va obrir torn de paraula per manifestar suggeriments i propostes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: