Bona tarda a tots

Ahir va tenir lloc l’acte de presentació del Llibre de la RGJN de la Setmana Santa 2016. I com no podia ser de cap altra manera, va tornar a ser un exemple de compromís i d’orgull que tots els germans i germanes de la congregació tenim amb els actes que s’hi celebren. Gràcies de nou a tots i totes per fer-ho possible!

L’acte va començar a l’hora prevista i ho va fer amb la intervenció del Cor d’Aspirants de la germandat que van cantar un parell de peces per donar una mica d’escalfor a la gent que esperava a l’església de St Miquel del Pla. Els assistents van agrair aquest gest amb  aplaudiments que van acabar de posar el caliu necessari per la resta de l’acte.

Acte seguit, la nostra presidenta va llegir, com ja ve sent costum, una petita intervenció d’agraïment a tots els assistents i autoritats i quatre pinzellades dels fets més destacats que han tingut lloc el darrer any a la germandat. La part final d’aquesta intervenció va estar dedicada a resumir la vida de la presentadora del llibre de la germandat que com molt bé sabeu va ser la Molt Honorable Ex presidenta del Parlament de Catalunya, la Sra Núria de Gispert Català.

IMG_2367

Després d’aquesta primera intervenció, vam poder gaudir ja de les paraules de la presentadora que ens van portar per moments de la vida personal i professional de la mateixa Núria de Gispert així com reculls i passatges de diferents personalitats i gent destacada de la vida cultural, política i religiosa que va anant desgranant poc a poc. A destacar, tal i com també va fer posteriorment el nostre alcalde, les mencions a dos ciutadants il·lustres de Tarragona com van ser Rovira i Virgili i l’arquebisbe Vidal i Barraquer.

IMG_2369 IMG_2360

En acabar la presentació, i com també és tradicional en aquest acte, la nostra presidenta va fer entrega d’un detall de la germandat a la Sra. Núria de Gispert Català (imatge sobre vidre del pas del Natzarè)

IMG_2371

I per cloure l’acte de presentació, la presidenta de la germandat també va aprofitar el moment per donar les medalles als abanderats principals a la Processó del Sant Enterrament de Divendres Sant: Mònica Assama Rafi i Francisco García Segarra.

IMG_2370

Fins aquí l’acte de presentació del llibre de la germandat del 2016. Agrair de nou a tots aquells que han fet possible tant l’acte en si mateix com els que han participat en l’elaboració del llibre.

IMG_2372IMG_2368

Molt bona Setmana Santa i millor Paqua de Ressurrecció!!!

IMG_2373

Advertisements