Aquet article vol ser un recull dels principals actes que la RGJN ha preparat per la Setmana Santa 2016 a Tarragona, i que tindran lloc en les properes setmanes

Reunió d’aspirants

Tots els aspirants que vulguin participar portant algun penó o algun cordó, ja sigui el Dimarts Sant, Dimecres Sant o el Divendres Sant (tant a la recollida de passos com a la Processó del Sant Enterrament), estan convocats a la reunió que tindrà lloc el dissabte 19 de març a les 12:00 hores a l’Església de Sant Miquel del Pla.

DIUMENGE DE RAMS (20/03/2016)
A les 11 hores, la Junta Directiva de la Germandat participarà, com cada any, a la BENEDICCIÓ DE RAMS I PALMES, al C./ Les Coques, i seguidament als Sants Oficis de Diumenge de Rams a la S.E. Catedral, oficiats per l’Excm. i Rvdm. Arquebisbe de Tarragona, metropolità i primat, el Sr. Jaume Pujol Balsells.

Remarcar que per disseny elaborat, pel nostre germà i membre de la Junta, Sr. Josep Mª Brull en nom de l’Agrupació d’Associacions de la Setmana Santa, la nostra Germandat serà l’encarregada de fer entrega del ciri Pasqual que tot l’any presidirà les celebracions eucarístiques.

DIMARTS SANT (22/03/2016)
A les 19 hores a l’Església de Sant Francesc i organitzada per la REIAL GERMANDAT DE JESÚS NATZARÈ, Santa Missa i tot seguit VIACRUCIS a l’interior de l’església amb la Imatge del Sant Crist de la Germandat.

A les 20 h. PROCESSÓ pels carrers de la Part Alta de la ciutat.
Hi participen un escamot dels Armats de la Reial i Venerable Congregació de la Puríssima Sang, els tres misteris de la nostra Germandat -El Cirineu, Jesús Natzarè i Jesús és Despullat de les seves Vestidures-, un grup de penitents amb la creu al coll i el Sant Crist, acompanyats pel Cor d’Aspirants de la Germandat, la Banda de Cornetes, Timbals i Gaites de la Germandat i la Banda Infantil de la Germandat.

DIMECRES SANT  (23/03/2016)
A les 20.15 h. Des de la plaça de Sant Joan Baptista PROCESSÓ DEL DOLOR. Organitzada per la GERMANDAT DE NOSTRE PARE JESÚS DE LA PASSIÓ, hi participen els cinc misteris corresponents al Rosari del Dolor i la Reial Germandat de Jesús Natzarè com ha fet tradicionalment amb el misteri de El Cirineu.

DIJOUS SANT (24/03/2016)
A les 20.00 hores: A l’Església de Sant Francesc se celebrarà l’OFICI SOLEMNE i PROCESSÓ AL MONUMENT.

A les 21.00 hores: A l’esmentada Església de Sant Francesc, es durà a terme un solemne TORN DE VETLLA davant el Santíssim, al qual hi podran assistir tots el germans i Maries del Calvari interessats, sense la vesta de la Germandat.

DIVENDRES SANT (25/03/2016)

A les 12.00 hores: Funció Litúrgica amb l’adoració de la Creu a l’Església de Sant Francesc (Rambla Vella).

Recollida dels passos, per part dels Armats de la R. i V. Congregació de la Puríssima Sang als passos de la nostra Germandat: Jesús és Despullat de les seves Vestidures, Jesús Natzarè i El Cirineu, alçada de la Rambla Nova amb el C./ Girona.
A la tarda, Processó del Sant Enterrament, organitzada per la Reial i Venerable Congregació de la Puríssima Sang, des de la Plaça del Rei, on la Germandat participarà amb els misteris: El Cirineu, Jesús Natzarè i Jesús és despullat de les seves vestidures acompanyats pel Cor d’Aspirants de la Germandat, la Banda de Cornetes, Timbals i Gaites de la Germandat, la Banda Infantil de la Germandat i un grup de música sacra.

DISSABTE SANT (26/03/2016)
A les 22.30 hores: Solemne VETLLA PASQUAL a l’Església de Sant Francesc

 

 

Advertisements