Hola amics i amigues natzarens,

Tot just fa dues setmanes que celebravem l’Assemblea de la germandat i semblava que tancavem l’any i ja estem de ple, un altre any, en la celebració de Corpus. Com venim fent des de fa un parell d’anys, i un cop recuperada la   tradicional catifa als peus de la catedral, la RGJN tornarà a preparar aquesta ofrena en forma de catifa feta amb elements naturals. I com també ve sent tradicional, un cop més, el disseny de la catifa ha estat obra del Sr Josep M. Brull Alabart tal i com va fer amb les anteriors.

Catifa corpus 2014IMG-20130604-WA0000

 

 

 

 

 

 

 

 

I els actes del Diumenge de Corpus, que hauran començat amb el montatge de la catifa, clouran amb la missa solemne a la catedral presidida pel nostre arquebisbe i la processó de Corpus pels carrers de la part alta. En aquesta processó també hi participarà la RGJN lluint la seva bandera durant tot el recorregut.

Per tant, més enllà de gaudir del diumenge, us esperem a tots al Pla de la Seu per disfrutar de la nostra catifa i més tard, recolzant a la germandat assistint a la missa i després acompanyant la bandera i els seus portants en la Processó de Corpus.

Us hi esperem a tots!!!

Advertisements