Bona nit a tots

Després d’un llarg periode sense penjar res al nostre blog, avui hi tornem tot recordant la celebració d’un dels actes més importants per a qualsevol entitat: l’Assemblea General Ordinària. En aquest acte, la RGJN rendeix comptes del darrer any, tant en termes econòmics com d’activitats tot recordant els fets més destacats que s’han dut a terme. D’això se n’encarrega la presidenta en nom de tots els membres de la junta.

Assemblea presidencia

I acte seguit, es van repassar el comptes de l’entitat, tant la rendició de comptes del darrer exercici 2014 així com del pressupost del corrent 2015. Per acabar, i com no podia ser de cap altra manera, es va donar la veu a tots els germans per tal d’escoltar tot allò que volem expressar per tal de fer, entre tots, més gran la Reial Germandat de Jesus Natzarè.

  • Assemblea

En acabar, va tenir lloc el tradicional dinar de la germandat moment que cada d’any s’aprofita per fer un homenatge a algun membre il.lustre de la Germandat. Enguany aquest honor va recaure en el nostre bon amic Jaume Palau Llovera qui ha dedicat molts i molts anys a fer forta la nostra Germandat i que s’ha caracteritzat, sobretot, per haver estat un dels portants històrics del Sant Crist el via crucis del Dimarts Sant. En un moment de la celebració, la nostra presidenta li va entregar la tradicional placa amb el relleu del misteri del Natzarè

Foto homenatge

Així doncs, des d’aquesta finestra al món volem també per un agraïment públic al Jaume i possar-lo com a exemple de compromís i sacrifici per la germandat i on tothom que ho vulgui s’hi pugui enmirallar. Moltíssimes gràcies, Jaume!!!!!

Foto grup

Advertisements