Benvolguts germans,

Ahir dia 24 de març, vam celebrar un dels actes més importants per a la nostra germandat dins de la Setmana Santa 2015: la presentació del nostre opuscle. L’acte va tenir lloc a l’església de Sant Miquel del Pla, i al mateix hi van assistir un gran número de gent entre membres de la germandat, membres d’altres cofraries i germandats de la setmana santa tarragonia, polítics i destacats membres de la societat civil de Tarragona.

L’acte es va dividir en diferents moments.

La primera part, va ser de caire musical. En ella hi van prendre part el Cor d’Aspirants de la germandat que ens van interpretar un parell de peces amb les seves veus dolces característiques. Tot seguit, va arribar el moment de la Banda Infantil de timbals i, per primer cop, de cornetes que feien la seva estrena oficial. Tanmateix, amb aquesta actuació conjunta s’iniciaven també els actes de celebració del 5è aniversari de la creació de la Banda Infantil de Timbals de la RGJN.

IMG_4397[1]

La segona part, es va iniciar amb l’agraïment de la presidenta de la germandat a tots els assistents per continuar tot seguit glossant la figura del que, més tard, faria la presentació propiament dita de l’opuscle: l’Exc i Revdsm Dr Jaume Pujol Balcells, Arquebisbe de Tarragona.

IMG_4381[1]

En tercer lloc, el Dr Jaume Pujol va procedir a la presentació del nostre opuscle durant la qual ens va fer diferents reflexions al voltant de la misericòrdia, del significat de ser natzarens avui dia, unes breus pinzellades històriques del significat de la família Sala per a la germandat i un recorregut final pels diferentes continguts d’aquesta publicació.

IMG_4372[1]

I en quart lloc, la nostra presidenta va procedir al lliurament d’un record en forma de cuadre per al presentador, així com el lliurament de les medalles de la germandat als abanderats principals durant la Processó del Sant Enterrament d’enguany: Josep Poblet i Victòria Forns. Tanmateix, es va voler significar l’entrega de la medalla de l’abanderada principal en el via crucis del dimarts sant en commemoració del 75è aniversari de la donació del Sant Crista la germandat.

IMG_4374[1] IMG_4376[1] IMG_4377[1] IMG_4379[1]

Així doncs, la RGJN continua preparant-se per protagonitzar i gaudir un any més d’aquesta Setmana Santa tant nostra. Així doncs, molt bona Setmana Santa i millor Pasqua de Resurrecció!!!

Advertisements