El passat dia 22de juliol, a l’església de Sant Llorenç, i dins dels actes de celebració de la festivitat de Santa Maria Magdalena, el Gremi de Pagessos va fer la  presentació en societat de la remodelació de la casa adjacent a l’església de la qual aquest gremi n’ha estat el principal responsable. L’acte central de la festivitat va ser la missa presidida pel Sr. Arquebisbe en la que també hi van participar nombroses autoritats polítiques i destacats membres del mon associatiu i cultural de la ciutat. Durant la celebració eucarística, es va fer la tradicional benedicció d’avellanes que al finalitzar la mateixa van ser repartides entre tots els assistents.

 

foto 1

 

Un cop acabada la missa i els preceptius parlaments, per part del Gremi de Pagesos, es va fer entrega d’una placa conmemorativa a diferents associacions, entitats cuturals i socials de la ciutat que per un motiu o un altre es troven vinculades o s’hi han trobat a aquest gremi.  En aquest sentit, es va voler fer entrega d’una placa a cadasquna de les germandats o cofradies que participen a la Setmana Santa tarragonina. I per tant, també es va fer entrega d’aquest record a la nostra germandat, representada en aquest acte per la presidenta de la mateixa que la va rebre d’un membre de la junta del gremi.

foto 2

 

Finalitzada l’entrega de les plaques conmemoratives, tothom que ho va voler va poder visitar les noves instalaciones de la casa del gremi així com disfrutar d’un petit refrigeri al davant de la mateixa església de Sant Llorenç.

Advertisements