Per tal de celebrar els 110 anys de la fundació de la nostra Germandat, el proper dissabte dia 2 de març de 2013, a partir de les 19 hores, la Junta Directiva ha organitzat un acte, nou i puntual, per a commemorar aquesta efemèride, una processó amb el Sant Crist de la Sagristia de la Catedral, segons la següent programa:

  • 1r. A les 19.00 hores trasllat en processó del Sant Crist de la Sagristia de la Catedral, que sortirà de la Santa Església Catedral de Tarragona fins a l’Església de Sant Miquel del Pla. Tot seguit, i a l’interior de l’Església de Sant Miquel del Pla, s’adorarà la magnífica imatge del Sant Crist, que estava antigament a la nostre Església i que actualment es troba a la Sagristia de la Catedral.
  • 2n. Al voltant de les 20 hores tornada en processó, desde l’Església de Sant Miquel del Pla, fins a la Santa Església Catedral de Tarragona.

Recorregut Processo 110 anys

Per tant, i per a celebrar com cal aquest acte, demanem la màxima participació i assistència de germans natzarens, amb la seva corresponent vesta (no requereix portar cua). Tanmateix aquest acte, està obert a tots els integrants de les confraries, germandats i agrupacions de la Setmana Santa de Tarragona que ho desitgin, i podran assistir amb la seva corresponent vesta, per tant d’acompanyar-nos en aquest fet tan assenyalat. El punt de trobada per a tots els assistents serà a les 18:30 hores a l’interior de la Catedral.

Advertisements